#2521
Veľa 12 kresťanskej náramky ručné náboženské ručné Západné šperky set
Cena €6.00 EUR
Kategórie
Kovové remeslá
Postavenie
Aktívny
Platobné metódy
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Bank Wire
doprava cena
  • SK cena dopravy: €5.00 EUR
  • Medzinárodná preprava cena: €5.00 EUR
dodacia lehota
15 až 30 dní s platným online sledovanie
vráti
vráti akceptované
kupujúci ochrana
záruka na potvrdenie objednávky alebo vrátenia peňazí
Informácie Predajca

Predané remesla

Členom od: 23.04.2015


Prezrite si ďalšie položky tohto predajcu

Viac o položke
Veľa 12 ručne náramky, rôzne modely.

DOBA dodania: Pošleme vašu objednávku od Lima, Peru, po 1-2 pracovných dní po obdržaní vašej platby. Približný čas, kedy budete dostávať vaše objednávky je 15-20 dní. Sledovanie USPS požiadať USA. Tam môže dôjsť k určitým oneskoreniam z dôvodu leteckou poštou, ale vo všeobecnosti tieto oneskorenia robiť dochádza často. Mail je certifikovaný, takže ak vaša objednávka nedostane do 1 mesiaca, budeme robiť formálnu sťažnosť na pošte. Obmedziť čas bude 55 dní.

VÝSLOVNÉ možnosti dodania: Ponúkame aj expresne s EMS. Pomocou tejto možnosti budete môcť prijímať vaše objednávky v 5-10 dní do USA a 7-15 dní po celom svete. Kontaktujte nás vám expresne cena especific pre tento presné množstvo výrobkov si objednať u nás.

ZĽAVA pre kombinované objednávky: Ak si kúpite 2 alebo viac dávok, je doprava zľava 3 USD každý dodatočný veľa, že si kúpite. Navštívte našu predajňu v Globe ponuky vidieť mnoho ďalších produktov, ktoré ponúkame. Sme veľkoobchodníkov. Ak hľadáte ku kúpe výrobkov hundrends alebo tisíc, prosím pošlite nám správu za zvýhodnenú cenu a kúpiť to teraz veľa.

Spätná väzba: Ak ste spokojní s výrobkom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. To pomôže nám poskytnúť lepšie služby a ponúkať ďalšie produkty na predaj. Pri vyhodnocovaní dodacie lehoty a prepravnej cenu za zašleme objednávky od Lima, Peru. Ak existuje akýkoľvek druh problém s objednávkou, prosím pošlite nám správu a budeme to riešiť. vďaka.
Hodnotenie

Vaša emailová adresa:

Otázka: